Toimitusehdot


TOIMITUSKULUT
Kaikissa tilauksissa on kiinteä 5,90 € postimaksu.

TOIMITUSAIKA
Normaali toimitusaika on n. 4-8 arkipäivää siitä, kun maksu on saapunut tilillemme.

Mikäli tilaamasi tuote on loppunut tai toimitus kestää tavallista pidempään, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Ilmoituksen saatuasi voit muuttaa tilaustasi tai perua sen, jolloin palautamme rahat pankkitilillesi mikäli tilaus on jo maksettu.
 
TOIMITUSTAVAT

- Postipaketti
Posti säilyttää pakettia kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetys palautuu lähettäjälle. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan vain kerran. Jos olet estynyt noutamaan paketin, ilmoita postille kieltäytyväsi paketin noutamisesta. 
-Ärrä paketti
Käytämme aina Ärrä pakettia mikäli mahdollista. Jos lähelläsi on useampi R-kioski
voit haluessasi ilmoittaa viestikenttään mihin kioskiin haluat pakettisi toimitettavaksi.

MAKSUTAVAT

- Paytrail

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

- Ennakkomaksu tilisiirrolla
Saat maksutiedot sähköpostitse tehtyäsi tilauksen. Pidämme tilausta varattuna 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on yhä suorittamatta. 
Maksusuoritukset osoitetaan tilille Ålandsbanken FI30 6601 0001 0138 46 Meiko clothing, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

PALAUTUSOIKEUS
Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta koituvat kustannukset maksaa asiakas.

Palautukset osoitteeseen:
Meiko Clothing
Isonnevantie 29
00320 Helsinki

HINNAT
Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%